KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia

Dzień Edukacji Narodowej

Najlepsze życzenia dla nauczycieli oraz pracowników obsługi i administracji z okazji Dnia Edukacji Narodowej....

Wycieczka EDU-klocki

Czwartek 30.09.2021 r. był dniem pełnym zabawy. Przedszkolaki z grupy 6 - latków wybrały się do sali zabaw EDU-klocki w Radomsku. Wspólnie spędzony czas dostarczył dzieciakom wiele radości....

Dzień Chłopca

30 września obchodziliśmy Dzień Chłopaka . We wszystkich grupach dziewczynki wręczały chłopcom upominki, dyplomy, medale, własnoręcznie namalowane laurki oraz składały życzenia. W tym wyjątkowym dniu nie zabrało również ciekawych zabaw, konkursów oraz pląsów przy muzyce....

Wycieczka do Parku Świętojańskiego

Dzieci z grup 3 i 3-4- latków odbyły swoją pierwszą wycieczkę do Parku Świętojańskiego. Wycieczka dostarczyła dzieciom wielu wrażeń i stała się bogatym źródłem wiedzy o przyrodzie. Podążając alejkami parku dzieci miały możliwość utrwalenia nazw drzew, zebrania ciekawych okazów przyrodniczych oraz u...

Dzień Przedszkolaka

  Każdy przedszkolak dobrze wie Że kiedy wrzesień już kończy się Od najmłodszego aż po starszaka Wszyscy świętują dzień przedszkolaka! 20 września 2021r w naszym przedszkolu obchodziliśmy Ogólnopolski Dzień Przedszkolaka. W tym dniu było bardzo wesoło. W każdej sali rozbrzmiewała muzyka i wesoły gwar dz...

Przedszkolaki z najstarszych grup: 4,5 i 6 - letniej gościły we wtorek 21 września 2021 r. w Miejskim Doku Kultury w Radomsku. Dzieci uczestniczyły w koncercie w ramach cyklu "Spotkania z muzyką 2021/2022". Artyści Filharmonii Narodowej zabrali dzieci do krainy lodu "Królowej Śniegu"....

Warsztaty z programowania

Zajęcia z robotyki to: komunikacja w grupie, współdziałanie w zespole, planowanie i logiczne myślenie, wyrażanie siebie poprzez konstruowanie z klocków, twórcze myślenie, nauka podstaw programowania, konstruowanie mechanizmów. W środę 15.09.2021 grupy 5-latków i 6-latków wzięły...

"Świat Toruńskiego Piernika"

We wtorek 14.09.2021 r. dzieci z grupy 6-letniej wybrały się do Muzeum Regionalnego w Radomsku. Przedszkolaki wzięły udział w warsztatach "Świat Toruńskiego Piernika" oraz obejrzały wystawę poświęcona Straży Pożarnej....

Konkurs plastyczny

Gratulacje dla naszych absolwentów z grupy 6-latków za zdobycie II miejsca w konkursie plastycznym . Konkurs dla przedszkoli zorganizowany był przez Urząd Statystyczny w Łodzi i miał ma na celu promowanie idei i wartości Narodowego Spisu Powszechnego Ludności i Mieszkań 2021. Przedszkolaki wykonały grupow...

Witamy serdecznie wszystkie dzieci w nowym roku szkolnym 2021/22.  W środę 1.09.2021 r. rozpoczynają się zajęcia wychowawczo-dydaktyczne i opiekuńcze. Dzieci prosimy przyprowadzić do przedszkola w godzinach zgodnych z deklaracjami. Zapraszamy....